Logo EZ Business L Plain

Food- en drinksbedrijven

Dankzij ons kan de food & drinks-sector moeiteloos ondernemen

Wat doet EZ Business?

EZ Business is een marketing- en softwarebedrijf dat zich focust op de food & drinks-sector. Met onze waaier aan diensten ondersteunen wij bedrijven op verschillende operationele vlakken. Wij ontzorgen hen met allerlei marketingtoepassingen.

Onze specialiteiten

home afbeelding A ()

Totale operationele ontzorging als troef

Een restaurant goed laten draaien, is een zeer complex gegeven. Naast eten bereiden en het tot bij de klant krijgen, worden ondernemers vandaag geacht mee te zijn met diverse trends. Klanten willen op meerdere manieren met uw zaak in contact komen, zowel online als offline. Ze verwachten daarbij op elke manier hetzelfde behandeld te worden.

Met onze totaaloplossing voor de food & drinks-sector vereenvoudigen en automatiseren wij bedrijfsprocessen waar nodig. Zo kan u weer bezig zijn met wat echt telt: lekker eten bereiden en klanten gelukkig maken.

Imac Mockup

Uw onderneming wordt een commercieel speerpunt

Nieuwe klanten aanbrengen en bestaande klanten meer laten kopen, is geen koud kunstje. Zeker niet als u al veel tijd moet steken in uw zaak om die draaiende te houden. Dankzij onze Boosters merkt u direct impact en dankzij onze marketingcampagnes realiseert u langdurige klantenrelaties.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op tal van vlakken ondersteunen. Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Dan zijn er doe-het-zelftools beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren als u meer informatie wenst.

Home afbeelding C ()

Wij adviseren u vrijblijvend

Wij adviseren u graag bij uw digitalisatie en eerste online stappen. Een van onze adviseurs neemt graag de tijd om u persoonlijk te informeren.

Van marketing naar order, van in uw kassa tot bij uw boekhouder.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!